NL EN ES

Overige activiteiten

Ga op avontuur!
Klimmen, watersporten en golfen

Raften, Canyoning en Klimmen

Karma Turismo Activo organiseert op de Gentil Rivier, 45 minuten van de finca, rafting tours die ook geschikt zijn voor kinderen. Daarnaast organiseren zij canyoning, rafting en kayak tours, maar ook hydrospeed en ‘via ferrate’ (wandelen/klimmen via een gezekerde route). Deze activiteiten kun je vinden bij Comares, circa 1 uur van de finca. Dit alles is seizoensgebonden en afhankelijk van de weersomstandigheden. Zie hier een prachtige foto van de Via Ferrate van Comares met 436 meter zipline.

Finca el Sueño Andaluz - Klimmen in Andalusië - Vias Ferratas Karma
Finca el Sueño Andaluz - Watersport - Watersports

Watersporten, Strand & Eten

Aan het strand van Málaga, Torremolinos, Benalmádena en Marbella is er veel activiteit, vooral in de zomermaanden, zoals bootverhuur, kanoën, scubaduiken en snorkelen. Maar ook: surfen, windsurfen, kitesurfen en stand-up paddlesurfen. Verder kun je er jetskiën, parasailen, of varen op een bananenboot.

Playa Los Álamos is het mooiste dichtzijnde strand (45 min). Je kunt hier niet alleen genieten van een stranddag, maar ook heerlijk eten in een prachtige Chirinquito (strandttent). Onze drie favorieten eetgelegenheden liggen op nog geen 350 mtr van elkaar: La Playa Surf house, La Palapa Beach Jazba & Mata Mua. Hun ambiance geeft je het ultieme zomergevoel! Let op: In de zomermaanden is het hier noodzakelijk vooraf te reserveren. 

Golfen

Aan de Costa del Sol zijn veel golfterreinen te vinden, vooral rondom Málaga. De dichtstbijzijnde (35 minuten) vanuit de finca is Golf Antequera: 18 holes op 35 hectare, met alle wenselijke faciliteiten en aantrekkelijke prijzen. De baan is prachtig gelegen, met spectaculaire uitzichten.

Finca el Sueño Andaluz - Golf

"Blote voeten, wilde haren,
met jou wil ik avonturen sparen"