NL EN ES

Over ons

Let's make today ridiculously amazing

De magie van reizen

Met een backpack op haar rug heeft Ester al veel van de wereld mogen zien: “Reizen zit in mijn bloed; de nieuwsgierigheid naar het onbekende en de interesse in andere culturen en gewoontes. Er hangt een bepaalde magie rondom reizen: afstand nemen van je eigen kleine wereld, je volledig onderdompelen in een andere cultuur en daarna geïnspireerd terugkomen met een rijkdom aan ervaringen. Deze bijzondere momenten worden opgeslagen op je harde schijf als een print van kleuren, geluiden, geuren, sferen en emoties. Zo zijn mijn mooiste ervaringen de stilste momenten.”

Ester & Tom - Finca El Sueño Andaluz

Reizen met het gezin

Met haar passie voor reizen, heeft Ester ondertussen het hele gezin aangestoken. Elke vakantie staat er een nieuw avontuur op de planning. “Reizen verbreedt letterlijk en figuurlijk je horizon”, dat willen Tom en Ester hun kinderen graag meegeven. “Reizen relativeert en doet je beseffen welke ‘plek’ je zelf inneemt in deze wereld. Je begeven in onbekende situaties vraagt om veerkracht en creatieve oplossingen. Zo maakt elke reiservaring je rijker!”

De optimale balans voor levensgenieters

Als ondernemende sportievelingen zoekt het gezin ook graag de natuur op: “Hiken, raften, canyoning, klimmen en fietsen in prachtige natuur geeft ons veel energie.” Tom als Bourgondiër pur sang, zorgt ervoor dat deze activiteiten worden afgewisseld met een bezoek aan een terras of (tapas)restaurant, want “een goede balans is immers belangrijk.”

Finca El Sueño Andaluz

The perfect escape: El Sueño Andaluz

“Dat Andalusië uiteindelijk ons hart zou stelen, was geheel onverwachts, maar we zijn helemaal verliefd geworden op deze plek.” Finca El Sueño Andaluz voldoet volgens Tom en Ester aan alle verwachtingen: “Goede bereikbaarheid, perfect klimaat, natuurbeleving, open houding van de Spanjaarden, sportieve activiteiten, prachtige historische steden, lekker eten en zo veel meer.” Graag delen zij met jou hun favoriete plek onder de zon! 

"Leave a sparkle wherever you go"